KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nuri Has Ortaokulu

0 352 2252059
Tacettinveli Mh. Deliklitaş Cd. No31 Melikgazi/KAYSERİ
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren,kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarabilecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendisiyle ve toplumla barışık, kendine güvenen, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, gelişime açık, rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına uyum sağlayacak,topluma faydalı bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuz bütün otobüs duraklarına çok yakındır. Kayseri´nin belediye otobüsü giden bütün yerleşim yerlerine tek otobüsle ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri
Tacettinveli Mah. Deliklitaş Cad. No:31 Melikgazi/KAYSERİ (Okulun Konumu: Kızılay Hastanesinin sol çaprazı, Kayserigöz Hastanesinin Karşısı)
500 mt.
Proje Çalışmaları