KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nuri Has Ortaokulu

May

Folklör Kulübü etkinlikleri kapsamında,öğretmenimiz Seçil Kara rehberliğinde okulumuz sınıfları 8/C ve 8/D'nin KAYSERI LİSESİ MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ gezisi ve RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ piknik programı gerçekleştirildi emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz 7A 7C  ve 7D Sınıfı Öğrencileri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ertunç ALTUNDAĞ öncülüğünde Ahi Ervan Esnaf ve Sanatkarlar Müze gezisi gerçekleştirdiler. Emeği geçen Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda sınıflar arası satranç turnuvası Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ertunç Altundağ öncülüğünde coşkuyla gerçekleştirilmiş olup dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Sınava giriş yerleri sınav giriş belgesi değildir. Sınav giriş belgesi sınava girilen okullar tarafından hazırlanılarak  sınav günü öğrenci masalarında hazır bulundurulacaktır. Bursluluk sınavı giriş yerleri için tıklayınız.

Nis

Erva projesi kapsamında vatanseverlik konusu ile ilgili Kartal şehitliği Sevim ULUDAĞ Öğretmenimizin önderliğinde öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi. Şehitlerimizin ruhuna dualar okundu.Öncülük eden öğretmenimize ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Baharın gelmesiyle okulumuzun toprak alanlarına çiçek dikimi yapılarak çevre düzenlemesi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıl dönümünde okulumuz yabancı dil öğretmeni Seçil KARA önderliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama programı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okullar arası Satranç yarışmasında öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder ,Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ertunç ALTUNDAĞ'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmenlerimiz,Okul Aile Birliği ve tüm velilerimizin destekleriyle gerçekleşen Kermesimiz coşku dolu büyük bir  heyecanla tamamlandı. Spor A.Ş. Etkinlikleri ile öğrencilerimiz eğlence dolu saatler yaşadı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ekm